Сини трьох екс-директорів «Артема» обзавелись готелем на території військового заводу батьків (фото, відео)
18.03.2015   //  

камелотФірма, що належить трьом колишнім директорам військового заводу «Артем» збудували на території очолюваного батьками заводу готель «Камелот». На місці збудованого на початку 2000-х років готелю мав розміщуватись палац спорту заводу. Про це йдеться у сюжеті Надії Бурдей у телепрограмі «Наші Гроші».

На місці будівлі був закладений фундамент та зведені стіни. А за випискою з державного реєстру нерухомості за адресою готелю і нині записаний спортивний комплекс «Сокіл», що перебуває у власності ДАКХ «Артем».

Власник готелю — компанія «Вілен». Засновники фірми є сини колишніх директорів військового заводу:

  • Віктор Джурко – син директора заводу Георгія Джурко.
  • Леонід Качура – син директора заводу Олександра Качури.
  • Едуард Смаль – син директора заводу Станіслава Смаля.

вілен

Всі директори очолювали «Артем» по черзі з 1996 року по 2012 рік – в період будівництва готелю, казино і ресторану на території заводу. Серед співвласників готелю був і заступник керівника Головного квартирно-експлуатаційного управління ЗСУ Авагім Галстян, який днями звільнився з посади.

Адміністратор готелю пояснив, що на початку 2000-х років на місці закладу – були гаражі, тож власники готелю орендували приміщення і звели на їх місці «Камелот».

Ззовні цей готель не є примітним, але відноситься до класу «VIР» – свого часу тут зупилянились зірки шоу-бізнесу Алла Пугачова та Філіп Кіркоров. Ось фото інтерєрів:

thumbbig-kamelot-1 thumbbig-kamelot-2

thumbbig-kamelot-4 thumbbig-kamelot-5