Криса вп’яте переграв тендер на будівництво клубу в Сокільниках – 14 мільйонів все ще за менеджером Дубневичів
11.03.2015   //  

Сокільницька сільрада Пустомитівського району Львівської області 3 березня за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ «ТіР» на будівництво клубу Центр мистецтв та дозвілля «Просвіта» за 14,04 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Будівництво фінансують з місцевого бюджету, завершити повинні до кінця 2017 р.

За даними «ВДЗ», тендер на будівництво цього мистецького клубу в Сокільниках проводять уже п’ятий рік поспіль.

Перший договір було підписано у 2011 році з ТОВ «Вояр» Володимира Керницького, сільського голови Пасік-Зубрицьких, що знаходиться поряд з Сокільниками. Вартість оцінили в 8,20 млн грн. Наступного року аналогічний договір з цією ж фірмою складав уже 12,04 млн грн.

Третій контракт 2013 році тендер на будівництво клубу розіграли між фірмами однієї родини: фірма «Укрсвіт-2008» Тетяни Селезньової та Олега Карвацького виграла тендер маючи єдиного конкурента – копрорацію «Карпатибуд» Юрія Карвацького, чоловіка Селезньової. Вартість угоди тоді склала 10,63 млн грн.

Минулого року тендер виграло вже ТОВ «Тір» Юрія Пастернака. Він багато років працює директором ТОВ «ФК «Енергія-Інвест», яким володіють народні депутати Ярослав і Богдан Дубневичі. При цьому єдиним конкурентом на торгах було ТОВ «Енергія-Монтажсервіс», співвласником котрого також є родина Дубневичів. Тоді ціна зросла до 14,20 млн грн.

Цього разу єдиним конкурентом «ТіРу» було ТОВ «Львівбуд», власником корого є Юрій Романюк, а директором – Тарас Ціж. Обидвоє раніше були співвласниками ТОВ «Єврооснови» разом з Ігорем Хмелем, відомим як помічник екс-депутата Львівської міськради Романа Андрусишина (УНП).