Оточення тимчасового мера Дніпропетровська отримає від водоканалу 20 мільйонів за стягнення грошей з людей
25.02.2015   //  

КП «Дніпроводоканал» 23 лютого уклало угоду з ТОВ «Розрахунково-маркетинговий центр» на надання комерційних послуг на 20 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Замовлено обслуговування абонентів Індустріального, Самарського районів м. Дніпропетровськ та с. Олександрівка Дніпропетровської області протягом року.

Йдеться про укладання договорів на надання послуг централізованого водопостачання та водовідведення, укладання договорів реструктуризації на погашення заборгованості перед замовником, ведення обліку абонентів-боржників, обмеження послуг, обстеження об’єктів водокористування, обробка звернень споживачів та ін. Замовник очікує отримати від передачі послуги виконавцю ефект у вигляді збільшення платежів до 130%.

«Розрахунково-маркетинговий центр» створений у Дніпропетровську в серпні 2014 року. Засновницями значаться Оксана Акименко і Марія Климова. Підписантом і фінансовим директором є Ольга Рева.

Оксана Акименко значиться керівником ДП «Дніпромашзбагачення», що належить ТОВ «Апостолівагромаш».

До жовтня 2011 року співвласником «Апостолівагромашу» був Максим Романенко, секретар Дніпропетровської міської ради. Наразі Романенко також є в.о. мера Дніпропетровська.

«Апостолівагромаш» сьогодні належить депутату Дніпропетровської міськради Наталії Луценко, Оксані Рабковській і Роман Сорочак.

Єдиним конкурентом на торгах було київське ТОВ «Колекторська компанія «Служба стягнення заборгованості» Анатолія Сака.