У Кіровограді дешевшу фірму «регіонала» викинули з 2-мільйонного тендеру через штраф АМКУ
22.02.2015   //  

Управління капітального будівництва Кіровоградської міської ради 16 лютого уклало угоду з ТОВ «Кіровограджилстрой» на капітальний ремонт терапевтичного відділення № 2 КЗ «Центральна міська лікарня м. Кіровограда» стаціонар № 1 під відділення паліативного лікування. Вартість угоди складає 2,26 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Передбачено заміну перегородок, покрівлі, вікон і дверей, прибудову тамбура та додаткових приміщень, внутрішнє і зовнішнє опорядження, перевлаштування комунікацій і заміну сантехніки, влаштування покриттів проїздів, розміщення лавок у дворі.

Фірма «Кіровограджилстрой» належить Петру Ларжевському і Олексію Бондаренку.

Єдиним конкурентом, допущеним до торгів було ТОВ підприємство «Арталекс», де власниками є Олександр Сипливець і Людмила Ткаченко.

Участь у торгах намагалося взяти участь ПП «Камелот-3000» з пропозицією на 31 тис грн. дешевшою. Причинами для відхилення стало те, що в грудні 2014 року фірма була оштрафована Антимонопольним комітетом за антиконкурентні дії на тендері, крім того цінова пропозиція учасника була оформлена не за формою.

Засновником «Камелот-3000» є Олександр Кокош, який очолював первинну організацію Партії регіонів у Кіровограді.

Штраф АМКУ стосувався тендеру розіграного ПП «Камелот-3000» з ТОВ «Златопілля». Минулого року прокуратура Кіровоградської області виявила змову цих фірм на закупівлі щодо реконструкції дитсадка за 2,43 млн грн.

Співвласником «Златопілля» є той самий Петро Ларжевський, чия фірма перемогла на останньому тендері.