Гідрографи заплатять 10 мільйонів за ремонт причалу
21.02.2015   //  

ДУ «Держгідрографія» 16 лютого уклала угоду з ТОВ «ГТ Проект-Україна» на капітальний ремонт частини причальної смуги для стоянки суден Касперівського поста Херсонської дільниці ФДУ «Миколаївський район Держгідрографії». Вартість угоди складає 10,09 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Роботи виконуватимуть в селі Кізомис Херсонської області.

Засновниками «ГТ Проект-Україна» є громадянин Росії Ігор Алєксєєв, громадянин Естонії Віктор Буровенко і одесит Олександр Зінов’єв. Фірма зареєстрована в Одесі.

Єдиним конкурентом, допущеним до торгів, було маріупольське ТОВ «Підприємство «Маст-Буд», де власником є Михайло Беккер.

На торги також подавалась дешевша пропозиція від херсонського ПП «Юг-Тент» Юрія Кіфора. Підставою відхилення стало те, що фірма не подала документ про визнання її Регістром судноплавства України. Натомість документ про визнання був виданий на іншу юридичну особу. Також причиною відхилення було недотримання форми конкурсної пропозиції. Крім того, було виявлено невідповідність пропозиції технічним вимогам замовника.