Депутат і фірма з орбіти Коломойського розділили 3,5 мільйони на паливо для «швидких»
13.02.2015   //  

Комунальні установи медичної допомоги Запорізької облради 12 лютого уклали угоди на придбання палива по скретч-картках на суму 3,47 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

КУ «Запорізька станція екстреної (швидкої) медичної допомоги» замовила палива на 2 млн грн. у ТОВ «Торговий дім «Запоріжоілгруп».

Йдеться про 57 тис літрів дизпалива і 69 тис літрів бензину А-92. Ціна на дизпаливо складає 18,67 грн/л, а на бензин – 18,32 грн/л.

Власником ТД «Запоріжоілгруп» є Олег Серовський, позафракційний депутат Запорізької міськради, який раніше входив до Партії регіонів.

КУ Територіальне медичне об’єднання «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф замовила палива на 1,47 млн грню. у ТОВ «Укрторгнафта».

Купують 44,7 тис літрів дизпалива і 44,5 тис літрів бензину. Ціна на обидва види палива склала 19,25 грн/л.

«Укрторгнафта» заведена на 11 офшорів близьких групі «Приват» Ігоря Коломойського.

На обох тендерах «Запоріжоілгруп» і «Укрторгнафта» склали одне одному конкуренцію. Відомо, що участь в торгах також намагалося взяти ТОВ «Центрресурсінвест» Ігоря Максименка. По одному з тендерів, де перемогла «Укрторгнафта», пропозиція «Центрресурсінвесту» була дешевшою. Однак її відхилили, оскільки в пакеті документів не було копії договорів на користування АЗС, які не належать учаснику, також відсутній оригінал гарантійного листа від емітента скретч-карток щодо можливості надання учаснику необхідної кількості карток.

Відомо, що організатори тендеру зверталися за підтвердженням інформації до ТОВ ВТФ «Авіас», що контролюється Коломойським. У свою чергу «Авіас» надав лист, в якому не гарантував відпуск нафтопродуктів ТОВ «Центрресурсінвест» по скретч-карткам на АЗС м.Запоріжжя та Запорізької області. Відтак пропозиції фірми «Центрресурсінвест» були відхилені.