Дружина «регіонала» отримає 50 мільйонів на харчування запорізьких атомників
12.02.2015   //  

ДП «НАЕК «Енергоатом» 4 лютого за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Комбінат громадського харчування АЕС» на організаціюлікувально-профілактичного харчування персоналу Запорізької АЕС. Вартість угоди склала 49,33 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Упродовж року фірма повинна забезпечити харчуванням працівників станції працівників підрядних організацій, які проводять роботи на ЗАЕС на інших об’єктах замовника. Йдеться про організацію роботи трьох їдалень на 1200 місць, з них одна цілодобова, 13 буфетів на 276 місця, з них 4 цілодобові. Кількість працівників Замовника, яку необхідно забезпечити лікувально-профілактичним харчуванням становить 4 349 чоловік на добу.

«Комбінат громадського харчування АЕС» належить ТОВ «Умка» Ганни Бобильової і ТОВ «Клин», яке на 95% належить Тетяні Самойдюк, дружині Івана Самойдюка, який раніше був секретарем Енергодарської міської ради і депутатом від Партії регіонів. Фірма регулярно виграє тендери на харчування атомників, за останні сім років вона отримала замовлень 277,81 млн грн. – практично всі від «Енергоатому».

Єдиним конкурентом на торгах з різницею 0,0004% було ПП «Южноукраїнський комбінат харчування» Валентини Єрьоменко.