Дітям учасників АТО і пільговикам замовили харчування на 5 мільйонів у фірми, яка в стані припинення (додано)
10.02.2015   //  

(додано пояснення компанії)

Відділ освіти Бабушкінської районної у м.Дніпропетровську ради 2 лютого уклав угоду з Підприємством об’єднання громадян «Виробничо-комерційне підприємство «САВА» щодо послуг їдалень. Вартість угоди складає 5,36 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Замовлено харчування протягом року для пільгових категорій школярів: діти, які перебувають під опікою, діти -сироти, діти з малозабезпечених сімей, з багатодітних сімей, діти – інваліди, учні, батьки яких брали безпосередню участь в АТО, учні 1-4 класів, учні, які звільняються від сплати за відвідування груп продовженого дня в розмірі 100% і 50%.

За даними держреєстру, ВКП «САВА» з 18 грудня перебуває в стані припинення, з якої причини невідомо. Кредитори можуть заявити підприємству про свої вимоги до 19 лютого. Засновником ВКП «САВА» є Дніпропетровська міська громадська організація «Військовослужбовців та військових пенсіонерів». Засновниками останньої є Михайло і Світлана Ларіни та Ірина і Євгеній Шевченко.

Директором ВКП «САВА» є Тетяна Письменна, яка свого часу працювала у ТОВ «Авіка», котре часто отримує підряди на харчування освітніх закладів, а також військовослужбовців.

Єдиним конкурентом на торгах було ТОВ «Контракт продрезерв 5» Діани Петровської і Діани Шаркун.

Після опублікування цієї інформації до «Наших Грошей» надійшов лист від директора компанії «Сава» Тетяни Письменної.

У ньому стверджується, що «за рішенням засновника ПОГ ВКП «Сава» було прийнято рішення про перетворення ПОГ ВКП «Сава» в ТОВ (факт припинення є першою стадією перетворення юридичної особи)».

Від «Наших Грошей»

Спочатку нами було використано у заголовку слово «ліквідується» стосовно фірми-постачальника. Зараз його замінено на «в стані припинення».

сава

сава2