На керівну посаду по забудові Києва зайшов ще один менеджер Юрушева
15.01.2015   //  

Новим директором КП «Спецжитлофонд» 2 січня був призначений Костянтин Павлович Федотов. Про це свідчать дані Єдиного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

Костянтин Федотов раніше був відомий як директор ТОВ «БФ Завод» Леоніда Юрушева. «БФ Завод» займається виробництвом металоконструкцій для швидкомонтованих будівель.

У публікаціях ЗМІ Федотов також згадується як фінансовий директор фірми «Ярославів Вал» того ж Юрушева, а також як керівник одного з проектів цієї компанії – будівництва готелю «Fairmont».

Компанія «Ярославів Вал» займається будівництвом, купівлею-продажем нерухомості, а також здаванням в оренду нерухомості власної і державної. Фірма відомий такими забудовами як готелі «InterContinental» на Великій Житомирській,«Fairmont Grand Hotel Kyiv» на Подолі, «Рив’єра на Подолі», бізнес-центр «Leonardo» на розі Володимирської та Хмельницького (спільно з «Еста Холдинг» Рината Ахметова).

Нагадаємо, 10 жовтня директором вже згаданого вище Департаменту будівництва та житлового забезпечення КМДА, якому підпорядковується «Спецжитлофонд», також було призначено екс-менеджера Юрушева – Олександра Спасибка. З 2006 р. й донедавна він був незмінним директором того самого ТОВ «Ярославів Вал».

Довідково:

«Спецжитлофонд» – це комунальне підприємство, яке займається утриманням житлового фонду столиці і виступає у якості замовника при здійснення ремонту, реконструкції, будівництва житлових будинків та споруд, також КП може залучати інвестиції для аналогічних робіт по нежитловому фонду та паркінгах. «Спецжитлофонд» заснований Київрадою і належить до сфери управління КМДА, а саме підпорядковується Департаменту будівництва та житлового забезпечення КМДА. До Федотова, «Спецжитлофонд» упродовж 14 років очолював Микола Надточій.