«Укрсервіс Мінтрансу» тепер зароблятиме понад 7 мільйонів на офісі «Украероруху» не за рік, а за квартал
26.12.2014   //  

Державне підприємство обслуговування повітряного руху України 16 грудня уклало угоду з ДП «Укрсервіс Мінтрансу» по обслуговування офісу на суму 7,62 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Офіс «Украероруху» знаходиться у будинку Мінінфраструктури по пр. Перемоги, 14. замовлено обслуговування двох частин офісу – один площею 1070 кв м, другий 477 кв м.

Передбачено технічне обслуговування інженерних комунікацій будинку, забезпечення належного санітарного стану будинку та прибудинкової території; утримання обладнання автоматичних установок системи водяного, порошкового, газового пожежогасіння, пожежної сигналізації, охоронної сигналізації; утримання структурованої кабельної мережі, системи точного часу, супутникового та кабельного телебачення, безперебійне електроживлення.

Вартість утримання офісу у порівнянні з минулими роками зросла у чотири рази. Загальна вартість контрактів з «Укрсервісом Мінтрансу» не відрізняється від попередніх років – близько 6 млн грн. по частині офісу площею 1069 кв м. Однак раніше ці угоди укладались на цілий рік. А цього року лише на один квартал – на січень-березень 2015 року.

 украерорух 2013 украерорух 2015