Покращення сайту і підтримка систем Генпрокуратури коштуватиме 6 мільйонів
22.12.2014   //  

Генеральна прокуратура України 17 грудня уклала угоди на надання послуг щодо програмного забезпечення. Загальна вартість угод складає 5,92 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Підрядників обрано за переговорною процедурою закупівлі з посиланням на їх авторські права.

Так, 2,90 млн грн. коштуватиме супроводження та функціональне розширення автоматизованої системи «Кадри» Генпрокуратури. Виконуватиме роботи ТОВ «МККУ-Мережі». Власниками фірми є Віктор Волохов і Георгій Руденко. Раніше до складу засновників також входили Юрій Бєлов і Микола Рябчун.

Ще 2,10 млн грн. піде на підтримку та розширення веб-порталу генпрокуратури, яке виконає ПАТ «Фінпорт Текнолоджіс Інк.».

Акціонерами «Фінпорт Текнолоджіс Інк.» є Зіновій Козицький 42,7%, відомий львівський бізнесмен у сфері натогазовидобутку («Укрнафтогазінвест»), вихідці з Донецька – Ольга Петренко 18% і Юрій Петренко 24,8%.

Ще 0,92 млн грн. заплатять за розвиток та розширення функціоналу в ЄССА – Єдиної системи статистики та аналізу роботи органів прокуратури України. Підрядником є ТОВ «Летограф ІТ Консалтинг і Послуги Україна». Власниками фірми є Гліб Лукін, свого часу громадянин Росії, а також болгарська компанія «Нікеа Топ 906».