«Київенерго» замовило корпоративного одягу для робочих на 9 мільйонів
17.12.2014   //  

ПАТ «Київенерго» 5 грудня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Центр промислових засобів індивідуального захисту» на постачання робочого одягу по корпоративному стандарту на 9,12 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Для інженерно-технічних робітників придбано 3,7 тисяч чоловічих і жіночих костюмів по 570 грн. У таку ж ціну обійшлись 2,7 тисяч робочих костюмів для жінок.

Для чоловіків придбано 11,6 тисяч робітничих костюмів по 468 грн.

київенерго одяг1 київенерго одяг12

Згідно з корпоративного стандарту «Київенерго», костюми сірого кольору і жовтими оздоблювальними детялами виготовляються з бавовняних тканих виробництва «Carrington» (Англія), «Tekstina» (Словенія), «Toray» (Японія), «Master Textile» (Пакистан), «Чайковський текстиль» (Росія), «Shanghai XM Group ltd» (Китай), «Xinxiang Xinxing Special Fabric Co Ltd» (Китай), а також світловидбивних матеріалів «Vizreflectives», «IRC» та «Soe Heung».

На тендер подавали заявки сім компаній. Три з них були відхилені, у тому числі й дешевші пропозиції на 50-70 тис грн. «Київенерго» у цих випадках вказало, що запропоновані зразки одягу були виготовлені неправильно (не ті кольори, неправильно нашиті кишені, криво розташовані логотипи, тощо).

ТОВ «Центр промислових засобів індивідуального захисту» було засновано киянами Євгеном Коваленком, Ігорем та Сергієм Голенками у 2012 році і після цього відразу почало вигравати тендери «Київенерго», отримавши підряди від компанії Ріната Ахметова вже на 11,06 млн грн.

Загалом «Київенерго» з моменту засування «Вісника держзакупівель» у 2008 році оприлюднило дані про закупівлі робочого одягу щонайменше на 32,63 млн грн.