На «убиту» вулицю в Дніпродзержинську виділять 4 мільйони
09.12.2014   //  

Департамент житлово-комунального господарства та будівництва Дніпродзержинської міськради Дніпропетровської області 1 грудня уклав угоду з ПП «Сегмент» на капітальний ремонт дорожнього покриття вулиці Запорізької. Вартість угоди складає 4,01 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Заплановано ремонт проїзної частини вулиці Запорізької по всієї протяжності від вулиці Локтюхова до проспекту Аношкіна. Площа ремонтних робіт складає 0,7479 га. Тут мають замінити верхній шар покриття і влаштувати п’ять дощоприймальних гілок зливової каналізації з дощоприймальними та оглядовими колодязями. Також відремонтують карман парковки при будівлі проектного інституту.

Відомо, що вул.Запорізька знаходиться в центральній частині міста. Місцеві ЗМІ називають її найбільш «убитою» вулицею Дніпродзержинська.

ПП «Сегмент» зареєстроване на Людмилу Єрмоленко. Директором є Валерій Мороз.

Єдиним конкурентом, допущеним до торгів, було ТОВ «АвтоМагістральБуд», записане на Арцрун Оганян і Тагуі Оганян.

Замовник не допустив до оцінки дешевшу пропозицію підприємства «Дніпродор» за 3,84 млн грн. Причиною відхилення стала відсутність довідки, що учасник не бере участі у змові, а також довідки на представника фірми, що уповноважений на підписання договору за підсумками закупівлі. «Дніпродор» зареєстрований на польську компанію «PUS».