ЧАЕС розіграла 2 мільйони на каналізацію між фірмами з одної корпорації
07.10.2014   //  

ДСП «Чорнобильська АЕС» 30 вересня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Діоро» на реконструкція дільниці трубопроводу побутової каналізації за 2,02 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

До кінця наступного року коштом держбюджету мають реконструювати ділянку вздовж будівлі адміністративно-побутового корпусу №1.

Власниками фірми «Діоро» Вадим Івановський, Володимир Павленко та Олег Панасюк. Фірма входить до складу будівельно-монтажної та транспортної корпорації «Славутич».

Членом цієї ж корпорації є також і єдиний конкурент «Діоро» на цьому тендері – ТОВ «Буденергомонтаж» Віктора Рябченка та Валерія Корягіна. Цей же Корягін очолює і всю корпорацію.

Єдиний тендер, який раніше вигравало «Діоро» – це ремонт котельні за 1,44 млн грн. позаминулого року. «Буденергомонтаж» за останні чотири роки отримав від ЧАЕС замовлень на 31,34 млн грн., окрім того фірма відома тим, що й раніше розігрувала тендери ще з однією фірмою з цієї ж копропації – «Промкомплект» – минулого року «Буденергомонтаж» так виграв тендер на 7 млн грн.