Оточення Труханова розпиляло 37 мільйонів на дорогу в Одесі
06.10.2014   //  

Управління капітального будівництва Одеської міськради 26 вересня уклало угоду з ПП «Київшляхбуд» на реконструкцію автодороги по вул. Академіка Сахарова на ділянці від вул. Академіка Заболотного до вул. Генерала Бочарова. Вартість угоди складає 36,67 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Передбачено розбирання і укладання нових покриттів проїзної частини і тротуарів, перевлаштування каналізації, зовнішнього освітлення, нанесення розмітки, розміщення дорожніх знаків та ін.

Фірма «Київшляхбуд» зареєстрована на віргінську компанію «Соєр і Брантон ЛТД». На цей же офшор оформлено і ТОВ «Інвестиційна груп «Рост» з групи міського голови Одеси Геннадія Труханова. Другим власником інвестиційної групи разом з «Соєром» є депутат Одеської міськради від Партії регіонів Юрій Шумахер.

Єдиним конкурентом фірми «Київшляхбуд» на цьому було ТОВ «ДРСУ-Ком». Власниками фірми є Олег Пеко, Микола Данилюк і Олександр Мельников.

Олег Пеко до 2012 р. входив до складу власників ТОВ «БВК «Пик-Строй», приписаній з «ДРСУ-Ком» за однією адресою в Одесі, вул. Базарній, будинок 100, квартира 1. Партнером Пека по цій фірмі був Геннадій Костянтинович Кіосе. За даними nomer.org за однією адресою з ним свого часу був зареєстрований Костянтин Георгійович Кіосе, директор вже згаданого вище «Ростдорстрою».

У тій же квартирі приписана ще одна фірма – ТОВ «Інвестиційно-виробнича компанія «Автомагистраль», співвласниками котрої є Микола Данилюк з «ДРСУ-Ком», а також Людмила Пеко, Майя Кіосе і Наталія Шумахер, яка свого часу проживала зі згаданим Юрієм Шумахером за однією адресою.