Фірма, яка користується телефоном фірми яценюківського депутата, закатає в дорогу 5 мільйонів
17.09.2014   //  

Управління капітального будівництва Івано-Франківського міськвиконкому 8 вересня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Будівельна компанія «ТрейдЗахідБуд» на вибірковий капітальний ремонт вул. Целевича вартістю 4,94 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Загальна площа ремонту складає 7707 кв. м.Передбачено зняття дорожного покриття і влаштування нового, ремонт ділянок каналізації, звалювання і корчування дерев, встановлення бордюрів, ремонт тротуарів, нанесення розмітки та ін.

«БК ТрейдЗахідБуд» заснували Ігор Дем’янів і Юрій Ткачук. На тендерах компанія вказує для зв’язку телефон 0342-559-696, яким користується ПП «Ростімекс» Ростислава Кукурудза, депутата Івано-Франківської міськради від «Фронту Змін». Компанія «Ростімекс» займається продуктами харчування.

Єдиним конкурентом на торгах було ТОВ «Івано-Франківськавтодор», що заснували Андрій Шуневич та Ігор Возний, депутат Надвірнянської міської ради, обраного від «Сильної України» Сергія Тігіпка. Наразі Возний входить до депутатської групи «Рідне місто».