Мерія попала під кримінал, бо не стягнула з Єрємєєва пайовий внесок за будівництво ТРЦ
11.09.2014   //  

Після втручання прокуратури Луцька міська рада уклала угоду з ПП «Реммеблі» про пайову участь у розвитку інфраструктури міста. Наразі підприємство уже перерахувало до міського бюджету майже 4 млн. грн. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Волинської області.

ПП «Реммеблі» виступило забудовником ТРЦ «Порт Сіті», що був прийнятий в експлуатацію 15 квітня 2014 року.

Наразі триває досудове розслідування кримінального провадження за фактом вчинення службовими особами Луцької міської ради службової недбалості, що спричинило тяжкі наслідки. Який загальний розмір пайового внеску не повідомляється.

ПП «Реммеблі» засноване ТОВ «Спецпроект-Ексклюзив», що зареєстроване на Наталію Голоюх, ТОВ «ВВ», ТОВ «Молпром-Експерт», ТОВ «Молпром-Інвестор», ТОВ «Спецпроект-Капітал».

Раніше співвласником «Спецпроект-Капітал» через ТОВ «Акцепт Плюс» був Сергій Корецький, відомий як гендиректор компанії WOG Ігоря Єрємєєва.

Керуючою компанією проекту є ТОВ «Порт Сіті Груп», яке у 2012 році заснували Ігор Олексюк, котрий понині залишається директором, і компанія «Спецпроект-Капітал», серед власників якої її був Корецький.

Сьогодні «Порт Сіті Груп» зареєстрована на ТОВ «Ілос», яким володіє ТОВ «Континіум-Трейд». У свою чергу «Континіум-Трейд» зареєстроване на те ж саме ТОВ «Ілос», а також ТОВ «Волиньгаз», Христини Кушіль і Віталія Рогака.

Народний депутат Ігор Єрємєєв публічно позиціонує себе як один із акціонерів комплексу.