У Кернеса дали матері ревізора 2 мільйони на світлофор (виправлено)
14.08.2014   //  

(раніше було помилково вказано, що Світлана Косінова є дружиною Станіслава Косінова)

Управління з будівництва, ремонту та реконструкції Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради 7 серпня уклало угоду з ТОВ «Енергосервіс ПМК» на будівництво світлофорного об’єкта в районі перехрестя просп. П’ятдесятиріччя СРСР – вул. Івана Камишева. Вартість угоди складає 2,14 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Роботи мають завершити у 2015 році. Планується встановлення транспортних та пішохідних світлофорів з автоматичним управлінням, розміщення дорожніх знаків, улаштування турнікету, реконструкція зовнішнього освітлення, організація руху, улаштування мереж зв’язку, відновлення асфальто-бетонного покриття проїжджої частини та тротуарів.

Фірму «Енергосервіс ПМК» заснувала Світлана Косінова. Вона ж разом зі своїм сином Станіславом Косіновим заснувала ТОВ «Енергосервіс», яке в жовтні 2011 отримало підряд від Харківської міськради на реконструкцію освітлення майдану Свободи за 15 млн грн.

«Енергосервіс ПМК» відома також тим, що реконструювала харківську фан-зону на майдані Свободи за 22,80 млн грн.

Станіслав Косінов є депутатом Харківської міської ради від Народної партії, також працює начальником територіального управління Держфінінспекції в Харківській області, у 2002-2006 рр. був народним депутатом.