Кличко призначив радника адміністрації Януковича головою «Київпастрансу»
13.08.2014   //  

майзельКиївський міський голова Віталій Кличко призначив Сергія Майзеля на посаду генерального директора комунального підприємства «Київпастранс». Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Як зазначив Майзель після призначення, «першочерговими завданнями є модернізація рухомого складу та інфраструктури, підвищення стандартів надання транспортних послуг та рівня безпеки».

Згідно офіційного повідомлення, Майзель раніше працював заступником генерального директора КП «Київжитлоспецексплуатація», начальником відділу транспорту та інформаційних технологій Деснянської районної держадміністрації Києва. Також він має звання IREM – управлінця нерухомістю по програмі СРМ.

За даними «Наших Грошей», Сергій Петрович Майзель у 2010 році був обраний депутатом Снятинської районної ради на Прикарпатті від Партії регіонів. За даними Центрвиборчкому, він на момент обрання був радником президента у Асоціації ділового співробітництва з Секретаріатом президента України, Верховною Радою України, Кабінетом міністрів України.

Також Майзель у 2010 році виступив засновником громадської організації «Організація співробітницва з Адміністрацією президента України» разом з Назаром і Володимиром Мирончуками. Киянин Володимир Мирончук на виборах 2012 року балотувався до Верховної Ради від Комуністичної партії у Києві по округу, де отримав перемогу Володимир Арьєв.

У 2012 році Майзель також виступив співзасновником громадської організації «Спілка учасників ярмаркової торгівлі Деснянського району» разом з Віктором Бернадським та Наталією Саркісян.