Родич “авторитета” Анісімова володіє приміщеннями у лікарнях і маршрутками в Запоріжжі
05.08.2014   //  

Власник ТОВ «Маліка плюс», яка стабільно виграє конкурси з приватизації невеликих, але численних площ в міських лікарнях Запоріжжя, Сергій Котляров є родичем колишнього «смотрящего» Запоріжжя Євгена Анісімова. Це підтвердив брат Євгена Анісімова В’ячеслав під час прес-конференції у липні цього року, пише Сергій Сидоров у виданні «Субота Плюс».

Відповідаючи на питання, хто такі Котлярови, В’ячеслав Анісімов сказав: «Це члени нашої родини».

Сергій Котляров є власником ТОВ «Маліка плюс», що приватизує площі у міських лікарнях. Також на нього записані фірми «Приміські сполучення», «Альянс-авто», «Стар-авто», що контролюють прибуткові міські маршрути.

Під час прес-конференції Вячеслав Анісімов поскаржився на численні перевірки і обшуки, які проводяться на фірмах, які пов’язують з його братом. За його словами, замовниками переслідування є «єнакіївські» в особі нардепа Юрія Іванющенка, Андрія Хоменка та інших тіньових бізнесменів. А виконують в місті це замовлення місцеві силовики – колишнє і нинішнє керівництво управління по боротьбі з організованою злочинністю. У зв’язку з цим Євген Анісімов зараз перебуває за кордоном, побоюючись за своє життя.

Євген анісімов був затриманий у жовтні 2013 року за звинуваченням у здирництві. Та наприкінці січня його випустили на свободу.