СБУ заправилась на 6 мільйонів у оточення головного інженера «Київпастрансу»
29.07.2014   //  

Служба автомобільного транспорту Департаменту господарського забезпечення Служби безпеки України 11 липня за результатами тендеру уклала угоди на постачання палива на загальну суму 9,36 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Більшу частину цієї суми – 6,36 млн грн. – отримає ТОВ «КиївАгроНафтоТрейд», власниками котрого є Юрій Непом’ящий і Олександр Савицький. Раніше Юрій Непом’ящий був співзасновником ТОВ «Ю.С.А.» разом зі Світланою Голубок, яка у 2009 стала співвласницею ТОВ «Десна-Агріко» разом з Ольгою Орел і ТОВ «Транс Сіті», серед засновників останнього є Олена Божкова, у свій час зареєстрована за однією адресою з головним інженером «Київпастрансу» Юрієм Бомбандьоровим. За даними «ВДЗ», за останні шість років «Київагронафтотрейд» отримав підрядів на 27,06 млн грн.

Ще 1,32 млн грн. дісталося ТОВ «Вог Рітейл» народного депутата Ігоря Єрємєєва, решта 1,67 млн грн. – ТОВ «Техісо» Максима Пузанова.

За даними «ВДЗ», за цей рік СБУ вже замовило палива на 30,05 млн грн., минулого року загальна сума контрактів склала 34,28 млн грн., позаминулого – 25,70 млн грн.