Рідні фірми розпиляли 4 мільйони від «Укргазвидобування»
11.07.2014   //  

ПАТ «Укргазвидобування» 2 липня уклало угоду з ТОВ «Техніка» на придбання устаткування на 3,78 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Придбають шків гальмівний (ЛБУ-1200) – 18 штук. Товар мають поставити на БУ «Укрбургаз», що в м.Краснодон Харківської області. Вартість одиниці товару складає 209 880 грн.

Замовник повідомив, що провів «закупівлю зі зменшенням ціни (запит на редукціон)», тобто у формі аукціону, кожен крок якого має знижувати ціну. За протоколом розкриття пропозицій жоден із учасників ціну не понизив.

Фірма «Техніка» зареєстрована у Дружківці Донецької області. Раніше засновниками фірми були Галина Рябініна і Андрій та Кіра Толстошеєви. Потім підприємство переоформили на Олександра Баштавенка. За даними держреєстру, «Техніка» досі має таку ж адресу реєстрації і телефон, як і ТОВ «Омега» родини Толстошеєвих.

Єдиним конкурентом на торгах було київське ТОВ «АМТ Імперіал», власниками якого записані Павло Богучарський та Інна Зубкова. Підписантом цієї фірми є Олена Толстошеєва.

За даними ЗМІ, компанія «АМТ Імперіал» виступила забудовником елітного житлового комплексу «Статус Холл» у Дружківці. Тоді «АМТ Імперіал» представляв Андрій Толстошеєв. Також повідомлялося, що ініціаторами зведення житлового комплексу були мер Дружківки Валерій Гнатенко і керівник ПрАТ «Грета», депутат облради від Партії регіонів Віктор Аннєнков.