Колишні комунальниці отримають мільйон на благоустрій Обухова
13.06.2014   //  

Обухівський міськвиконком Київської області 4 червня за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «Міський житловий центр» на послуги благоустрою території. Вартість угоди складає 0,85 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Тендер проведено за неконкурентною процедурою закупівлі в одного учасника у зв’язку з тим, що замовник вже двічі відмінив процедуру закупівлі через недостатню кількість учасників. Обраний підрядник вже має досвід виконання аналогічних договорів. Крім того, неукладання чи несвоєчасне укладання договору може призвести до погіршення санітарного стану і засмічення міста.

Під час попередніх закупівель замовлялося прибирання тракторами проїжджої частини від снігу, очищення тротуарів і вулиць вручну, розсипання протиожеледних матеріалів, прибирання автобусних зупинок, літнє утримання доріг, обрізання гілок дерев, побілка бордюрів і стовбурів дерев, збирання опалого листя, утилізація побутового сміття.

Власницями ТОВ «Міський житловий центр» є Любов Воробець і Ольга Товолжанська.

Відомо, що Любов Воробець раніше була керівником КП «Житлово-комунальна контора №1».

Ольга Товолжанська очолювала КП «Обухів-Комфорт», після неї цю посаду обіймала Каріна Товолжанська, у 2012 році підприємство припинило діяльність.