Святкування 9 травня в столиці потягне на мільйон
06.05.2014   //  

Департамент культури Київської міськдержадміністрації 29 квітня уклав угоду з ТОВ «Сіті Продакшен – ЛТД» на послуги з організації та проведення Мистецького проекту «Мистецький проект «Велика Перемога – у серці назавжди!». Вартість угоди складає 1,00 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

9 травня передбачено концертну програму на Співочому полі у Печерському ландшафтному парку за участю Київського муніципального духового оркестру, Ансамблю пісні і танцю Державної прикордонної служби, Ансамблю пісні і танцю Збройних сил України тощо.

Тендер проведено за неконкурентною процедурою закупівлі в одного учасника, оскільки закупівля послуг пов’язана із захистом прав інтелектуальної власності. Авторські права на митецький твір належать «Сіті Продакшен – ЛТД», що засноване на початку квітня 2013 року, власницею є Юлія Прядко.

Ця фірма відома тим, що готувалась до освоєння 1,10 млн грн. від КМДА на проведення новорічних вистав у Києві. Однак на той момент Майдан було зайнято протестуючими і угоду не було підписано остаточно. До того бажання влади встановити святкову ялинку призвело до розгону Майдану вночі 30 листопада, коли бійці «Беркуту» побили студентів.

Минулого року послуги по святкування 9 травня коштували так само 1,00 млн грн., але організатором свята виступило КП КМДА «Агентство по обслуговуванню театральної та концертної діяльності».