Ревізори не довели завищення реконструкції котельні у Броварах на 120 тисяч
04.05.2014   //  

Державна фінансова інспекція не змогла довести в суді, що ТОВ «НВП «Термобудмонтаж» завищило вартість реконструкції систем теплопостачання на 120 тис грн. Про це свідчить постанова Вищого господарського суду від 24 квітня.

У грудні 2010 року фірма на замовлення Головного управління житлово-комунального господарства Київської ОДА провела роботи з реконструкції теплопостачання котельні, що розташована за у Броварах на вул. Красовського, 2/1, на суму 2,86 млн грн.

Держфінінспекція у ході перевірки у 2011 році з’ясувала, що фірма безпідставно отримала 120 тис грн., завищивши вартість деяких робіт.

Суди відмовилися стягнути з фірми вказану суму. Своє рішення вони мотивували, зокрема, тим, що управління ЖКГ КОДА прийняло роботи без зауважень і оплатило у повному обсязі.

Окрім того суд вказав, що лише довідка фінінспекції чи акт перевірки не визначені законодавством як безумовний доказ правопорушення.

Суд також послався на покази фірми, яка заявила, що повідомляла управління ЖКГ про подорожчання матеріалів та обладнання.

Засновником і директором ТОВ «НВП «Термобудмонтаж» є Віталій Руль.