Блатні новачки з гнізда Кривопішина освоять мільйони на прибиранні Одеської залізниці
24.04.2014   //  

ДП «Одеська залізниця» 1 квітня уклало угоди на послуги прибирання приміщень у 2014 році вартістю 5,89 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

ТОВ «Агенція спеціалізованих послуг» отримало підрядів на 3,42 млн грн. Це підприємство буде прибирати пасажирський вокзал Миколаїв, пасажирський вокзал Херсон, пасажирський вокзал ім. Т. Шевченка (м.Сміла, вул. Московська, 7), вагонне депо Миколаїв (ЛВЧД-13), вагонне депо ст.Каховка (ВЧД-12).

Компанія «Агенція спеціалізованих послуг» була заснована у кінці серпня 2013 року в Києві. Власником значиться Денис Ткаченко, директором – Микола Пасютін. Це перший тендер, виграні цією фірмою. В той же час на Дениса Ткаченка була зареєстрована ще одна фірма – ТОВ «Служба захисту підприємств», яка поки підрядів не отримувала, але була єдиним конкурентом ТОВ «Група компаній «Вектор» на тендерах від Одеської залізниці у лютому цього року.

Єдиним конкурентом на цих торгах стало київське ТОВ «Суперщітка», засноване у березні 2013 року Дмитром Мантюком. Фірма має офіс у пров. Киянівський, буд.7А, де реєструються фірми, близькі до керівників підрозділів «Укрзалізниці». Зокрема це адреса реєстрації ТОВ «Мастер Клін», співзасновником якого був Віталій Величко, партнер родини начальника ДТГО «Південно-Західна залізниця» Олексія Кривопішина, і ТОВ «Об’єднаний торговий дім «Безпека руху», співвласниками якого були Денис Шелковін і Олександр Куліков, бізнес-партнер директора ДП «Укрзалізничпостач».

Також «Суперщітка» вказала на тендері номер телефону (044) 272-24-86, яким раніше користувалося ТОВ «Київконструкція», першозасновником якого був Денис Шелковін, який мав спільний бізнес із партнером директора ДП «Укрзалізничпостач».

Як повідомляють «Наші гроші. Львів», в обох фірм, «Суперщітки» та «Агенції спеціалізованих послуг», однакові за структурою сайти, з ідентичними цінами на послуги. Також на сайті «Суперщітки» в описі послуг чомусь вказано, що компанія називається «Агенція спеціалізованих послуг». У кінці 2013 року  фірми «Суперщітка» і «Агенція спеціалізованих послуг» без тендерів отримували невеликі замовлення від ДТГО «Львівська залізниця».

Ще 2,47 млн грн. заплатять ПП «Аврора-Клінінг» за прибирання пасажирського вагонного депо Одеса-Головна (ЛВЧД-3) і пасажирського вокзалу Одеса-Головна (ЛВОК Одеса-Головна).

«Аврора-Клінінг» заснована у жовтні 2013 року в Одесі. Власником є Володимир Гусєв, директором – Костянтин Левицький. До цього інших тендерів не вигравала.

Залізниця - скрін сайтів Залізниця - скрін2