Лікарня власним коштом оплатила 762 тисячі за комуналку для фірми депутата-«регіонала»
08.04.2014   //  

Луганська обласна клінічна лікарня Департаменту охорони здоров’я Луганської ОДА оплатила за приватну фірму спожиті останньою комунальні послуги вартістю 762 тис. грн. Про це повідомляється в аналітичному звіті Державної фінансової інспекції щодо порушень у використанні коштів місцевих бюджетів і комунального майна.

Лікарня розраховувалася за комунальні послуги приватного підприємства «Науково-виробничий центр «Теплий дім». Проплату здійснювали за рахунок бюджетних коштів.

Дев’ять посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності. Матеріали ревізії передано до УСБУ в Луганській області, про її результати поінформовано прокуратуру Луганської області.

Луганська компанія «Теплий дім» займається будівництвом. Власником і директором фірми є Сергій Петраков, депутат Луганської міської ради від Партії Регіонів. В облраді Петраков очолює постійну комісію з питань ЖКГ, комунальної власності та капітального будівництва.

Фірма «Теплий дім» часто виграє будівельні тендери, за останні шість років вона отримала держзамовлень на 300 млн грн., з них 13,73 млн грн. припало на Луганську обласну лікарню.