Колишній головний ревізор Тернопільщини отримає 4 мільйони на зелені
04.04.2014   //  

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міськради 17 березня уклало угоди на послуги благоустрою території. Загальна вартість угод складає 3,90 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

З них 1,12 млн грн. отримає ТДВ «Зелене господарство» за садіння літніх та багаторічних квітників. Ще 0,29 млн грн. заплатять за встановлення і догляд за вазонами і декоративними насадженнями.

Решту 2,49 млн грн. отримає Дочірнє підприємство «Озеленення» ТДВ «Зелене господарство» за облаштування газонів, садіння дерев, кущів, чагарників, видалення сухих, аварійних дерев  та догляд за ними.

ТДВ «Зелене господарство» належить родині Івана Івановича Панцьо, колишнього керівника обласної Держфінінспекції  і депутата Тернопільської міської ради упродовж шести скликань (1990-2006 роки). Окрім самого Івана Панцьо до складу засновників входить його батько Іван Данилович Панцьо, дружина Стефанія Панцьо, донька Неоніла Корильчук і зять Андрій Лісняк.

Держслужбу Панцьо покинув у 2012 році через досягнення граничного віку.

За даними «Віснику держзакупівель», ТДВ «Зелене господарство» і ДП «Озеленення» постійно виграють тендери управління ЖКГ Тернопільської міськради по догляду за зеленими насадженнями вигравали. Разом за цей час вони отримали підрядів на  загальну суму 11,79 млн грн.