Менеджер нардепа Кличка розпиляв з фірмою нардепа 10 мільйонів на Народній дім
01.04.2014   //  

Мшанська сільська рада Городоцького району Львівської області 26 березня уклала угоду з ТОВ «Тір» на будівництво Народного дому «Просвіта» в с. Мшана. Вартість угоди складає 10,39 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Будівництво мають провести до кінця 2015 року або повного завершення робіт.

Передбачені загальнобудівельні роботи, встановлення вікон і дверей, внутрішнє опорядження і зовнішнє оздоблення, утеплення горища, облаштування побутових мереж, придбання світильників і сантехніки, будівництво котельні, газифікація приміщень, благоустрій території.

Власником компанії «Тір» є Юрій Пастернак, який багато років працює директором ТОВ «ФК «Енергія-Інвест», яким володіють Ярослав Дубневич, нардеп від партії «Удар», та його брат Богдан Дубневич.

Єдиним конкурентом на торгах з різницею пропозицій 1% було ТОВ «Енергія-Монтажсервіс», яке  заснували дві компанії: ПП «Аркада – Сервіс» (76%) та ТОВ НВП «Енергія — Новояворівськ» (24%). Останню в свою чергу заснували ще три юридичні особи. Найбільшу частку має ТОВ «АПП «Львівське» братів Дубневичів — 92,4%. Решта розділена між  двома місцевимми комунальними підприємствами: «Новояворівськтеплокомуненерго» та «Міські електричні мережі». Що ж до «Аркада-Сервіс», то її заснував Назарій Лемик. Ця фірма співпрацює з компаніями братів Дубневичів.