Міліцейські охоронці відмовились від купівлі таких необхідних автомобілів як Toyota Camry Prestige
31.03.2014   //  

Органи МВС у березні відмінили тендери на придбання легкових автомобілів на 3,40 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Найбільше планувало витратити Управління Державної служби охорони при УМВС України в Кіровоградській області – 1,32 млн грн. на десять автомобілів «Пежо 301». Однак тендер відмінено «внаслідок непереборної сили».

УДСО в Криму планувало придбати сім автомобілів за 0,77 млн грн., однак тендер було відмінено після окупації Криму російськими військами «через відсутність подальшої потреби у закупівлі».

УДСО в Миколаївській області відмінило тендер на придбання п’яти автомобілів Пежо 301 1.2E MT Active за 0,67 млн грн. через скорочення видатків на закупівлю. Разом з тим, управління у лютому встигло акцептувати пропозицію фірми «ВіДі авеню» на постачання автівок.

Також відмінили закупівлі автомобілів Донецьке міське управління ГУ МВС, яке планувало придбати Skoda Superb Elegance 1.8 TSI/118 kw за 0,25 млн грн., і УДСО при УМВС в Хмельницькій області, яке планувало придбати Toyota Camry Prestige за 0,40 млн грн.