Центр профтехосвіти заплатить 600 тисяч за охорону фірмі свити Кернеса
30.03.2014   //  

Харківський центр професійно-технічної освіти держслужби зайнятості 14 березня уклав угоди на послуги охорони. Загальна вартість угод складає 578 тис грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Йдеться про цілодобову фізичну охорону приміщень. Зокрема за 114 тис грн. охоронятимуть приміщення Центру профтехосвіти держслужби зайнятості у м. Харків, пров. Халтуріна, 3.

Решту 464 млн грн. заплатять за охорону приміщень у м. Дергачі, вул. Артема, 1. Тут передбчено охорону адміністративно-учбового корпусу Харківського обласного центру зайнятості, гуртожитку і начально-виробничих майстерень.

Фірма «Безпека-Сервіс» належить ТОВ «Консалтинговий центр право та аудит», яким володіють Тетяна Дзіна і ПП «Стандарт» Вікторії Жаркової.

«Безпека-Сервіс» вказала у тендерній документації номер телефону (057) 754-67-73, яким користується ТОВ «Охрана-Сервіс» родини Симов’янів, що контролюють харківський банк «Грант». Директором «Охрана-Сервіс» є Попов Олександр Анатолійович , який займає аналогічну посаду у вищезгаданому ПП «Стандарт».

Ваграм Симов’ян є співзасновником Асоціації працівників професійних охоронних структур в Харківській області разом із заступником мера Харкова з питань сім’ї, молоді та спорту Поповим Олександром. Також Попов має власну охоронну фірму «Інекс» і володіє збройним заводом «Латек».