Греблю Канівської ГЕС відремонтують за 27 мільйонів
29.03.2014   //  

ПАТ «Укргідроенерго» 18 березня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Енергетично-дорожнє будівництво» на ремонтні роботи на Канівській ГЕС на суму 27,47 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

До кінця поточного року на лівобережній земляній греблі ГЕС мають зробити капітальний ремонт дороги, узбіч укосів, укрупнених і водовідвідних споруд автодороги.

Власниками зареєстрованої в Каневі фірми «Енергетично-дорожнє будівництво» є кияни Володимир Хмарук, Андрій Косіцин, Юрій Клімов, Олександр Кіблик та Антоніна Жолобчук. За останні шість років фірма виграла тільки один тендер – ремонт доріг у с.Семиполки  (Броварський р-н, Київська обл..) у 2011р. за 6,05 млн грн.

Єдиним конкурентом фірми на тендері було ПП «Сінта-Сервіс», що належить Наталії Зінченко та Антоніні Баклан. За останні шість років фірма отримала держзамовлень на 28,26 млн грн., при цьому більшу частину будівельних тендерів вона виграла маючи 100 грн. статутного капіталу (наразі збільшено до 200 тис грн.).