Царьов банкрутнув ще одну фірму, яка винна російському банку 26 мільйонів
04.03.2014   //  

Господарський суд Дніпропетровської області визнав ПАТ «Дніпробумінвест» банкрутом. Про це свідчить постанова суду від 19 лютого цього року.

Провадження про банкрутство підприємства було порушене у жовтні 2013 року за заявою дочірнього підприємства «Дніпропетровський хлібокомбінат №2», яке вимагає від «Дніпробумінвеста» 494 тис грн.

ПАТ «Дніпробумінвест» заборгувало російському банку «ВТБ» 26,38 млн грн.

Ліквідатором «Дніпробумінвеста» призначено арбітражного керуючого Євгена Шевцова, який також є ліквідатором «Дніпропетровського комп’ютерного центру».

За даними SMIDA, керівником ПАТ «Дніпробумінвест» є Ніна Башта, з якою нардеп від Партії регіонів Олег Царьов станом на 2008 рік були співзасновниками «Дніпропетровського комп’ютерного центру».

Власником ПАТ «Дніпробумінвест» значиться компанія «Стоунмакс Лімітед» (Велика Британія). Раніше засновниками підприємства були дружина «регіонала» Лариса Царьова, а також ТОВ «Дніпропетровський комп’ютерний центр».

Нагадаємо, фірми з орбіти Царьова заборгували російському банку «ВТБ» понад 100 млн грн. Деякі з них рятуються банкрутством. Зокрема, вже визнані банкрутами ТОВ «ТД «Марінель», ТОВ «Дніпропетровський комп’ютерний центр», ТОВ «Виробниче підприємство «Папір». Усі ці фірми ліквідуються за позовами своїх рідних фірм.

Детальніше читайте «Російський гачок Царьова»