Нардеп від Кличка вибив субвенцію на школу, яку за 15 мільйонів ремонтуватиме його менеджер
28.02.2014   //  

Відділ освіти Мостиської районної державної адміністрації Львівської обл. 20 лютого уклав угоду з ТОВ «Тір» на реконструкцію з прибудовою загальноосвітньої школи І – ІІ ступенів на вул. Річна, 1, в с. Бортятин. Вартість угоди складає 14,98 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Планується мурування стін, укладання перекриттів, заміна підлоги, дверей та вікон, внутрішнє опорядження та зовнішнє оздоблення, влаштування ганків, вхідного пандусу, ремонт побутових мереж і обладнання котельні, благоустрій території. У вартість договору також включено придбання побутової техніки і меблів, устаткування для навчальних кабінетів і спортзалу та ін.

Власником компанії «Тір» є Юрій Пастернак, який багато років працює директором ТОВ «ФК «Енергія-Інвест», яким володіє Ярослав Дубневич, нардеп від партії «Удар», та його брат Богдан Дубневич.

Єдиним конкурентом на торгах з різницею пропозицій 2% було ТОВ «Стрім-Львів», яке часто бере участь у тендерах разом з компанією «Тір». Власниками «Стрім-Львів» є Юрій Савицький та Володимир Федина.

Відомо, що нардеп Дубневич виклопотав  у державному бюджеті на 2014 рік субвенцію на реконструкцію школи в с. Бортятин.