Фірми одного власника розпиляли 1,4 мільйони на ремонт портових автівок
15.02.2014   //  

ДП «Маріупольський морський торговельний порт» 3 лютого за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «Автоцентр-Баварія» на технічне обслуговування та ремонт автомобілів і маловантажних автотранспортних засобів. Вартість угоди складає 1,40 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Йдеться про автомобілі марок «Мегsеdes-Vito, «Мегsеdes 250 D», «Volkswagen Т-4», «Volkswagen -Passat В5», «Volkswagen-Passat В7», «Audi A-8 Long»,  «Тоуоtа Ніасе», «Ноndа СR-V», «Iveco», «Daewoo Leganza»,   «Нуundаі Н-100», «Нуundаі Н-1», Nissan Maksima», «Тоуоtа Согоlа», «Богдан-ISUZU».

Техзавданням передбачено ремонт ходової частини, рульового керування, гальмівної системи, коробки передач і механізму зчеплення, електроустаткування, системи опалення, вентиляції та кондиціювання автомобіля, двигуна, системи охолодження двигуна, паливної системи, вузлів та агрегатів, заміна, ремонт і фарбування деталей кузова.

«Автоцентр-Баварія» володіють Вадим Міхєєв і Олександр Турій, яким належить по 50% фірми.

Єдиним конкурентом на торгах було ТОВ «Виробнича Фірма «Сотта-Сервіс», яким володіють Іван Биков (90%) і Олександр Турій (10%).

Олександр Турій є також директором обох фірм.

Відомо також, що всі троє Міхєєв, Турій і Биков володіють фірмою ТОВ «Автоцентр-Маріуполь».

Згідно з законом про держзакупівлі, вважаються пов’язаними учасники тендеру, які на 25% контролюються однією особою.