Освітяни знову відписали мільйон на зберігання підручників
05.02.2014   //  

Департамент освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації 24 січня уклав угоди на зберігання підручників та іншої навчальної літератури вартістю 1,18 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Послуги мають надавати протягом лютого-грудня 2014 року.

ТОВ «Дніпрокнига» отримала підряд вартістю 0,96 млн грн. на зберігання підручників у м. Дніпропетровську та Дніпропетровській області (крім м. Кривий Ріг). Всього 337 615  примірників. Площа приміщення повинна бути не менш 1500 кв.м.

КП «Криворіжкнига» за 0,22 млн грн. подбає про зберігання підручників Кривого Рогу – 85 113 примірника. Площа приміщення повинна бути не менш 500 кв.м.

Склади мають бути огороджені і забезпечені цілодобовою охороною, обладнані естакадою під дахом для розавантажувально-навантажувальних робіт, вантажним ліфтом, у приміщеннях має вестися боротьба з гризунами. У штаті мають бути працівники, з відповідною освітою та досвідом роботи з підручниками, посібниками, іншою навчальною літературою.

Склади використовуються як місце тимчасового зберігання підручників для їх подальшої доставки по навчальним закладам.

За даними «Віснику держзакупівель», це вже чотирнадцятий тендер на зберігання підручників, проведений управлінням освіти ДнОДА. Переможцями завжди виступають вищезгадані компанії. «Криворіжкнига» належить місцевій міськраді. Засновниками ТОВ «Дніпрокнига» є Оксана Бобошко та Тимур Селім.

Загалом за цей час «Дніпрокнига» отримала підряди на 17,09 млн грн., «Криворіжкнига» – на 4,42 млн грн.