Бубка викинув 1,5 мільйони за показ українців на Олімпіаді
05.02.2014   //  

Національний олімпійський комітет України 28 січня за результатами тендеру уклав угоди з підприємцем Олегом Афанасенком на послуги з виготовлення і трансляції телепрограм і відеороликів про підготовку та участь національних збірних команд України в зимових Олімпійських іграх 7-23 лютого 2014 року в м Сочі (Росія). Загальна вартість угод складає 1,53 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Усього мають виготовити 32 телепрограми, які планується транслювати на загальнонаціональному телеканалі. Покази проходитимуть по буднях з 16.00 до 22.30, або в вихідні з 9.00 до 23.00, в зручний для телеглядачів час. Програма буде українською мовою, тривалістю не менше 10 хвилин. Основні інформаційні напрямки: результати участь українських спортсменів у основних спортивних заходах, підготовка до зимових Ігор ХХІІ Олімпіади, портрети людей спорту, цікаві факти з олімпійської історії, новини зі столиці Ігор-2014.

Також відзнімуть три відеоролики, які мають виховувати у громадян України почуття патріотизму, викликати бажання підтримати  олімпійську збірну України на ХХІІ зимових  Олімпійських  іграх 2014 року в  Сочі. Тривалість одного ролика до 30 секунд. Планується розміщення роликів на менше ніж на п’яти узгоджених з замовником каналах, не менше  ніж 1 800 показів.

Відомо, що Олег Афанасенко входить до творчої ради Дирекції телерадіопрограм Управління справами Верховної Ради України.

Конкурентами на торгах були донецьке ТОВ «Хеликон» Олега Воронова та Олени Антоненко і київське ТОВ «Комунікаційне агентство «Грейд практіс», засноване Наталією Юхименко і віргінською компанією «Мультімедіа Кепітал ЛТД».