Приватні фірми розібрали 13 мільйонів на утримання Гагарінського району
25.01.2014   //  

Управління житлово-комунального господарства Гагарінської райдержадміністрації м.Севастополя 16-18 січня за результатами  тендерів уклало низку угод на  утимання району на загальну суму 13,88 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

З цієї суми 4,85 млн грн. отримає ПП «Гарант-Центр» Марини Вороніної – за прибирання та догляд за зеленими насадженнями  на території від мосту в Карантинній балці до пам’ятногу знаку «Форт-літер А-5».

Ці ж послуги на території від «Форт-літер А-5» до зупинки громадського транспорту «Стєкляшка» виконуватиме ПП «Клен». Загалом фірма отримає 7,94 млн грн. Власниками компанії є Олександр Сичов, Володимир Присекін, Ілона Подгаєць.

Ще 0,97 млн грн. отримає ТОВ «Славянская гавань» на вивіз сміття. Власниками фірми є низка осіб, зокрема Микола Карпєєв, раніше відомий як замголови Севастопольської РДА (2010-2011р.р.). Єдиним конкурентом стало ТОВ «КП «Чисте місто» Іллі Журавльова, депутата Севастопольської міськради.

На жоден з вищевказаних лотів комунальні підприємства не подавалися.

Нагадаємо, 3,24 млн грн. на догляд за зеленими насадженнями Ленінського району нещодавно також розподілили між приватними фірмами, одна з них належить депутату міськради.

Єдиний підряд який цього разу отримало комунальне підприємство – це 0,39 млн грн. на обрізання та знесення сухих дерев для КП «Форель».