Нардеп Гєллєр програв житомирянину бульдозер за 3 мільйони
15.01.2014   //  

КП «Донецький регіональний центр поводження з відходами» 24 грудня за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «Коменергосервіс» на придбання бульдозера для планування твердих побутових відходів вартістю 2,76 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Бульдозер мали поставити у грудні 2013 року.

Модель бульдозера не оприлюднена. Машина нова, 2013 року випуску, з дизельним двигуном з турбонадувом і проміжним охолодженням кабіна з захисною рамою Rops/Fors з шумоізоляцією і кондиціонером повітря, ширина відвалу не менш 3100 мм.

Київське ТОВ «Коменергосервіс» належить Сергію Полякову з Житомирщини.

Донецьке ТОВ «ТПК Укрсплав» хотіло продати аналогічний бульдозер на 0,5% дорожче. Підписантом фірми є Людмила Полякова. Засновниками «ТПК Укрсплав» є ТОВ «Українські інвестиційні ініціативи» і ПП «Герон». Власниками обох фірм є Євгеній Гєллєр, народний депутат від Партії регіонів, голова Комітету Верховної Ради України з питань бюджету, і Спартак Кокотюха, депутат Київської райради міста Донецька від Партії регіонів.

Ще одним конкурентом на торгах було миколаївське ТОВ «Техноторг» Ігоря Калюжного і Євгена Березовського зі значною нижчою ціною 0,99 млн грн. Однак його пропозиція не була обрана замовником. Згідно з документацією конкурсних торгів, крім вартості, оцінка пропозицій також включала 40 балів за критерієм строку поставки.