Дорогу до селищ біля резиденції Януковича покращать за 2,5 мільйони (виправлено)
26.11.2013   //  

дорога(Виправлено щодо самої дороги Димер – Любимівка – Сичівка, яку “Наші Гроші” спочатку помилково назвали “дорогою до резиденції Януковича”. Приносимо вибачення.)

Служба автомобільних доріг у Київській області 15 листопада за результатами тендеру уклала угоду з ПП «Автомагістраль» на поточний середній ремонт ділянки дороги Димер – Любимівка – Сичівка вартістю 2,45 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Роботи мають бути проведені у 2013-2014 році коштом державного бюджету.

Йдеться про ремонт дороги О100806 Димер – Любимівка – Сичівка на ділянці км 3+500 – км 6+000. Вона веде від траси, що поєднує Київ та резиденцію Віктора Януковича, до навколишніх сіл.

Вартість ремонту становитиме 1 млн грн./км.

Передбачено зняти старе асфальтобетонне покриття і покласти нове, провести планування узбіч автогрейдерами, влаштувати дорожню розмітку.

Власником ПП «Автомагістраль» є Микола Скоростецький, який з 2005 по 2007 рік очолював Службу автомобільних доріг у Київській області, що і проводила цей тендер.

Нагадаємо, що траса Димер-Богдани веде до Дніпровсько-Тетерівського заповідника, де знаходиться мисливська резиденція Віктора Януковича, відома як «Сухолуччя».

Раніше на ремонт автошляхів від Києва до резиденції Віктора Януковича та доріг у самому лісгоспі вже витратили 153,74 млн грн.