Столичний чиновник розподіляє парковки своїй фірмі, щоб зарезервувати місце для друзів-забудовників
20.11.2013   //  

Один із керівників комунального підприємства «Київтранспарксервіс», яке відповідає за київські парковки, сам є власником фірми, що надає послуги паркування. Про це дізналися журналісти програми «Наші гроші» на телеканалі ZIK.

Одна з найбільших стоянок Києва, що розташована за адресою Ревуцького, 1, обслуговується ТОВ «Аллан Плюс». Про це журналістам повідомив телефоном керівник товариства Сергій, який відмовився назвати своє прізвище.

Засновником і директором «Аллан Плюс» у реєстраційних документах значиться Віктор Водолазський. Водночас, за словами заступника гендиректора КП «Київтранспарксервіс» Ярослава Погрібняка, пан Водолазський є заступником начальника Управління договірного забезпечення КП «Київтранспарксервіс».

Як стало відомо журналістам, стоянка  на Ревуцького, 1, призначена під знесення та побудову нового ТРЦ. А сам пан Водолазський співрацює з групою компаній-забудовників «Будівельна компанія Азур груп». Це «Нашим грошам» підтвердили у бухгалтерії компанії.

Паркувальний майданчик дістався чиновнику-підприємцю в травні нинішнього року після того, як група кремезних молодиків, нібито виконуючи рішення суду, з травматичною зброєю в руках витягла зі стоянки її попередніх орендарів.

Репортери особисто переконалися, що на стоянці порушуються правила, установлені КП «Київтранспарксервіс», зокрема ціна місячного абонементу на нічне паркування може розбігатися із затвердженою властями. Крім того, назва ТОВ «Аллан Плюс» відсутня на квитанціях, які видають автолюбителям за оплату послуг стоянки.

Підприємець-чиновник, Віктор Водолазський, відмовився прокоментувати цю ситуацію «Нашим грошам».