Депутат райради отримає 2 мільйони на дороги
16.11.2013   //  

Департамент з питань будівництва та архітектури Рівненської облдержадміністрації 1 листопада уклав угоди з ПП «Володимирець-Агрошляхбуд» на поточний ремонт автодоріг на суму 2,36 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

З них 1,24 млн грн. витратять на поточний ремонт автомобільної дороги загального користування Володимирець – Антонівка на діяднці – км 0+000 – км 4+114, км 4+114 – км 14+800.

Ще 1,12 млн грн. піде на ремонт автомобільної дороги загального користування Бережниця – Степань – Деражне – Клевань на ділянці – км 18+280 – км 26+400 між містом Сарни і селищем Немовичі.

Роботи фінансуються з місцевого бюджету і їх треба провести по грудень 2014 року.

Планується покласти шари щебеню і асфальтобетону, подекуди зняти старе покриття, а на декотрих ділянках провести ямковий ремонт без розламування старого асфальтобетону.

ПП «Володимирець-Агрошляхбуд» заснував Петро Сиротюк, депутат Володимирецької районої ради від Української соціал-демократичної партії.

На обох тендерах відхилили дешевші пропозиції ТОВ «Західметал». Причинами було неподання календарного плану виконання робіт, довідки про відсутність заборгованості перед податковою  і довідки з Єдиного реєстру підприємств, щодо яких порушено провадження у справі про банкрутство.

Переможець торгів «Володимирець-Агрошляхбуд» теж спершу не подав таку довідку, назвавши причиною те, що не працює Єдиний реєстр підприємств, щодо яких порушено провадження у справі про банкрутство. Згодом довідку все ж отримали і «Володимирець-Агрошляхбуд» допустили до участі в тендері.

Єдиним допущеним до торгів конкурентом було «Укрбудреммонтаж інжиніринг», власником якого до серпня 2011 був Гордій Гордійчук, працівник управління освіти і науки Рівненської ОДА. У 2012 році власником фірми став Вадим Сак з Луцька.