«Регіонал» отримав в Умані 1,5 мільйони на дорогу, яку вже ремонтували влітку
31.10.2013   //  

Відділ комунального господарства Уманської міськради Черкаської області 18 жовтня за результатами тендеру уклав угоду з ПП «Дорстрой» на капітальний ремонт вулиці Рафаїла Чорного вартістю 1,60 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Згідно з техзавданням, на дорозі треба зняти асфальтобетонні покриття, зробити пiдстильні та вирiвнювальні шари основи iз щебеню та природного каменю, покриття з гарячих  асфальтобетонних сумішей, бордюри та автобусні зупинки, встановити дорожні знаки, влаштувати зливову каналізацію тощо. Роботи мають провести у 2013 році.

Фірму «Дорстрой» заснував Роберт Григорян, депутат Христинівської районної ради (Черкаська обл.) від Партії регіонів.

Єдиним конкурентом на торгах було ТОВ «Уманьдорембуд», яке програло з різницею пропозицій 1,7%.

За даними «ВДЗ», тендер на вулицю Рафаїла Чорного вже проводився у вересні цього року і тоді його результати були скасовані через порушення порядку публікації документації. Тоді переможцем теж була компанія «Дорстрой».

Разом з тим, за інформацією місцевих ЗМІ, вулицю Рафаїла Чорного ремонтували у липні цього року. Було зняте дорожнє покриття, настелено новий шар асфальтобетону, поставлені люки і зроблена розмітка. За даними міськради Умані, вартість вказаних робіт становила 538,19 тис грн.