Шевченківському райсуду готують новий офіс за 9 мільйонів, де йому може бути тісно
23.10.2013   //  

Територіальне управління ДСА України в м.Києві 14 жовтня уклало угоду з ТОВ «Будівельний континент» на капітальний ремонт приміщень для Шевченківського районного суду міста Києва. Вартість робіт становить 8,75 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Йдеться про перший і сьомий поверхи будинку по вулиці Дегтярівській, 31-А. Ремонт мають провести до 25 грудня 2013 року.

Планується замінити трубопроводи каналізації, газо- і водопостачання, системи опалення і вентиляції, відремонтувати стіни, звести перегородки, оздобити фасад, зробити підлогу, вікна і двері, полагодити сходи і прорізи ліфтів на першому поверсі, на сьомому поверсі відремонтують санвузол. Також у залі судових засідань на першому поверсі встановлять засклену кабінку для підсудних.

Єдиний конкурент «Київградосервіс» пропонував зробити ремонт на 1,19 млн грн. дорожче.

«Будівельний континент» заснували Петро Універсалюк і Віктор Федьков. Компанія відома тим, що отримала підряд вартістю 5,35 млн грн. на будівництво суддівського офісу в Ічні, коли тендерна угода була підписана після початку робіт.

З часу заснування «Вісника державних закупівель» було опубліковано дані про підряди «Будівельного континенту» на суму 18,31 млн грн.

Шевченківський райсуд Києва розміщується у двох приміщеннях: вул. Смирнова-Ласточкіна, 10-Б та вул. Білоруська, 13. Протягом багатьох років адміністрація суду звертається до різних інстанцій з приводу виділення нового приміщення. Повідомляється, що після ремонту будинку на Дегтярівській,31-А це буде нове приміщення Шевченківського районного суду. Водночас повідомляється, що згодом і це приміщення може стати замалим.