Перинатальний центр у Вінниці за 53 мільйони будуватиме луганський «регіонал»
23.10.2013   //  

Управління капітального будівництва Вінницької облдержадміністрації 15 жовтня за результатами тендеру уклало угоду з ПП «Науково-виробничий центр «Теплий дім» на реконструкцію з прибудовою приміщень Вінницького перинатального центру, структурного підрозділу Вінницької обласної клінічної лікарні ім. М.І. Пирогова. Вартітсь угоди склала 52,99 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Окрім будівельних робіт по самому центру у вартість також входить благоустрій та озеленення території. Завершити усі роботи повинні до кінця наступного року, фінансують проект з держбюджету.

Власником луганської фірми «Теплий дім» є депутат Луганської міської ради від Партії регіонів Сергій Петраков. За останні п’ять років фірма отримала державні підряди на 352,56 млн грн., з цієї суми 98,42 млн грн. на реконструкцію перинатального центру в Луганську.

Єдиним конкурентом фірми з різницею в 0,03% було вінницьке Приватне багатопрофільне мале підприємство фірма «Сфера» Григорія Хващука. Ця фірма регулярно виграє будівельні тендери на Вінничині, за останні п’ять років з фірмою було укладено угод на 88,86 млн грн.