На Дні Києва у Москві дали мільйон
18.10.2013   //  

Департамент культури Київської міськдержадміністрації 11 жовтня за результатами тендеру уклав угоду з КП «Агентство по обслуговуванню театральної та концертної діяльності» на послуги з організації та проведення Днів Києва у Москві вартістю 0,80 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

До Москви повезуть п’ять скульптур і лампаду, буклети, фотокниги, танцювальний ансамбль імені П.Вірського і артисти театру російської драми ім. Л. Українки.

На перших сторінках фотокниги про предмети, представлені на виставці, будуть привітання від голови КМДА Олександра Попова та директора департаменту культури КМДА Світлани Зоріної.

У кошторис включено оренду фургона для перевозки експонатів і обладнання, добові для водія та експедитора, плата оренду вітрин, пюпітрів, стендів для флаєрів і буклетів, витрати на переїзд і проживання артистів.

Дні Києва в Москві триватимуть 17-19 жовтня. Попов планує зустрітися з мером Москви, роздати ветеранам медалі і покласти вінки до могил солдатів. Як повідомляє Укрінформ, 17 жовтня музею Москви мали передати зменшену копію пам’ятника Михайлу Булгакову, встановленого у Києві.