Стариченко злив товаришам партнерки Стариченка 39 мільйонів на школу в Микуличах
07.10.2013   //  
На добудову цієї школи у Микуличах дали 39 мл грн.

На добудову цієї школи у Микуличах дали 39 мл грн.

Департамент капітального будівництва Київської облдержадміністрації 24 вересня за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «-Українська енергетична компанія-» на будівництво загальноосвітньої школи в селі Микуличі Бородянського району за 38,77 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Школу мають побудувати до кінця 2015 р., деталі будівництва невідомі, оскільки технічне завдання у тендерній документації відсутнє.

Разом з тим, школа у Микуличах є незавершеним довгобудом, котрий на сьогодні має перший поверх і недобудований та напіврозібраний другий.

Засновниками фірми «-Українська енергетична компанія-» є кияни Андрій Лада і Михайло Тітко. Окрім цієї фірми у Лада і Тітко заснували ще одну компанію з практично ідентичною назвою – ТОВ «.Українська енергетична компанія.» (замість дефісів крапки), де їхнім партнером стала Наталія Клячковська. Вона також виступила співзасновницею споживчого товариства «Таращрайкооперація» – разом з Анатолієм Івановичем Стариченком.

Нагадаємо, Департамент капітального будівництва КОДА, який проводив цей тендер, очолює Микола Анатолійович Стариченко. До Київської облради у 2012 р. Микола Стариченко обирався від Партії регіонів по Таращанському округу. Також він є співзасновником Таращанського районного ГО «Мисливці та рибалки».

З урахуванням цієї закупівлі за останні чотири роки компанія отримала підрядів на 103,88 млн грн. Усі замовлення фірма отримує винятково від Департаменту капітального будівництва Київської ОДА.

Єдиним конкурентом фірми на цьому тендері було ТОВ «Пересувна механізована колона 19», яке заснувала родина Полеся, директором фірми є Микола Полеся.