У Попова за мільйон покращать свою інвестиційну карму
30.09.2013   //  

Департамент економіки та інвестицій КМДА 19 вересня за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «Пі Ар Пі» на послуги з покращення міжнародного іміджу Києва за 950 тис грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Згідно з техзавданням, до кінця поточного року фірма повинна виконати два завдання:

  • створити і розмістити в одному спеціалізованому зарубіжному виданні рекламних матеріалів щодо міста Києва та його інвестиційних проектів;
  • організувати до трьох міжнародних заходів з метою покращення інвестиційної привабливості Києва (орендувати приміщення, забезпечити кофі-брейки і фуршет, меблі й техніку, технічний персонал для обслуговування, розробити презентаційні матеріали й поінформувати ЗМІ).

Оплачувати всі ці послуги будуть з місцевого бюджету.

Фірму «Пі Ар Пі» заснувала у червні 2011р. киянка Наталія Попович, у листопаді співвласником стала російська фірма «Піар Нетворк». Єдиний тендер, який до того вигравала компанія «Пі Ар Пі» – це організація та проведення Чорноморського економічного форуму у 2011 р. за 698 тис грн.

Хто і з якими пропозиціями ще взяв участь у цьогорічному тендері на рекламу столиці – невідомо, оскільки протокол розкриття пропозицій конкурсних торгів всупереч чинному законодавству на сайті «ВДЗ» досі відсутній.

Нагадаємо, у червні цього року Держагентство з інвестицій та управління нацпроектами вже замовило послуги з поліпшення іміджу та надання потенційним інвесторам інформації про нацпроекти й інвестування в Україну в цілому. Підряд вартістю 11,85 млн грн. отримав ТОВ «Фінансовий паблік рілейшинс».