Залізничники розіграли два мільйони між запорізькими «родичками»
22.09.2013   //  

ДП «Придніпровська залізниця»  10 вересня за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ «Торгово-виробнича компанія Квік-2006» на послуги з ремонту електричного обладнання моторвагонного рухомого складу за 1,98 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Упродовж двох місяців фірма повинна відремонтувати 40 лічильників електроенергії та 100 вілітових розрядників.

Пропозиції на тендер подавали три компанії, однак допущені до участі були тільки дві.

Запорізьку фірму-переможця «КВІК-2006» зі статутним капіталом 1 102 грн. заснував Микола Олександрович Хіньов. Він же тривалий час був співвласником єдиного конкурента «КВІКа» на цьому тендері – ТОВ «Козак-Інвест». Раніше ця фірма називалася ТОВ «Квік», у 2004-2008 р.р. до складу засновників і входив Микола Олександрович Хіньов. Окрім того до кінця 2010 р. співвласником фірми був прописаний з ним за однією адресою Олександр Миколайович Хіньов. Пізніше фірму переоформили на Павла Новікова.

Обидва конкуренти – «КВІК-2006»  і  «Козак-Інвест» – досі зареєстровані за однією адресою і має спільний контактний телефон.

Нагадаємо, раніше «Одеська залізниця» уже відхиляла пропозиції цих двох учасників, назвавши їх пов’язаними: комерційний директор «Квік-2006» Дмитро Денисенко виявився водночас генеральним директором ТОВ «Козак-Інвест».