Міліція купила автомобілів на 4 мільйони разом з навороченою «Тойотою» з шкіряним салоном
06.09.2013   //  
Вінницьким охоронцям купили таку "Тойоту Камрі" за третину мільйона.

Вінницьким охоронцям купили таку “Тойоту Камрі” за третину мільйона.

Регіональні управління Державної служби охорони у серпні за результатами тендерів уклали низку угод з компаніями «ВіДі автострада» та «ВіДі авеню» на придбання легкових автомобілів на загальну суму 4,32 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Найдорожчий автомобіль придбало УДСО при УМВС України у Вінницькій області – «Тойоту Камрі» 2,5 6АТ у комплектації «престиж» за 336 тис грн. Автомобіль кольору «чорний металік» має хромовані ручки, шкіряний салон з дерев’яним оздобленням окремих елементів, підігрів і регулювання електроприводом усіх сидінь, трьохзонний клімат-контроль, шість динаміків, можливість підключення iPod, сенсори паркування (передні + задні), камеру заднього виду зі статичною проекцією на 6.1″ монітор.

Всередині міліцейського авто - шкіра, дерево,  пілключення iPod...

Всередині міліцейського авто – шкіра, дерево, пілключення iPod…

Найбільшу суму витратило УДСО при ГУ МВС України в Донецькій області, яке за 2,76 млн грн. придбало двадцять автомобілів Peugeot 301 1.2 білого кольору по 138 тис грн.

Трохи дешевші автомобілі Peugeot 301 по 122 тис грн. придбало УДСО при УМВС України в Луганській області, яке витратило 1,22 млн грн. на десять автівок.